Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pep Gimeno "Botifarra" a la presentació de la CUP de Barxeta

Pep Gimeno "Botifarra" a la presentació de la CUP de Barxeta L'esdeveniment tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Barxeta el proper divendres 8 d'abril del 2011 a les 20h. Tancarà l'acte Pep Gimeno "Botifarra". Recordem que a les anteriors no van entrar a l'Ajuntament per 17 vots.
 
Salva Ribera Hernàndez, cap de llista de la CUP de Barxeta, en unes declaracions a Llibertat.cat assegura que són conscients que "lamentablement són un punt de referència per altres pobles del país pel que a l'extensió territorial de la CUP. Ara bé, espera  delerosament que "ho deixem de ser a les pròximes eleccions, quan siga d’allò més normal trobar una llista de les CUP, a qualsevol població del Països Catalans". 

06/04/2011 12:39 Política
La CUP de Barxeta ja va participar a les darreres eleccions del 2007 quedant a les portes d'entrar al consistori (17 vots), ara però, la tasca feta durant aquests darrers 4 anys centrada en la defensa del Riu de Barxeta i del Massís del Boscarró.
 
"Botifarra” està aconseguint moltes coses que pareixien impossibles. Ha fet que les cançons tradicionals de La Costera i La Vall d'Albaida, que només recordaven els més vells de cada poble, tornen a ser cantades per joves i xiquets.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid