Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Senyeres i pancartes contra la MAT als cims més emblemàtics del país

23.08.07Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, la Plataforma No a la MAT i el Col.lectif Non à la THT animen els centres i agrupacions excursionistes d’arreu del país a coronar diversos cims emblemàtics amb la senyera i pancartes de protesta contra la línia de molt alta tensió Sentmenat-Baixàs.

23/08/2007 15:16 Política
És el segon any que aquests col·lectius proposen accions durant la Diada Nacional de Catalunya i que han estat seguides amb èxit. Enguany s’ha proposat com un crit del conjunt del país contra la MAT.

Amb aquesta acció pretenem unir cims emblemàtics com Montserrat i el Canigó, símbols de l’essència de la nostra cultura, i acompanyar-ho amb l’ascensió d’altres cims no menys importants, com ja s'ha fet altres anys, per poder tornar a donar una imatge d’unitat i solidaritat del territori en contra un projecte que s’està duent a terme amb molta desinformació, amb actuacions no del tot legals i amb interès de confondre a la població sobre la seva necessitat real, segons remarquen els convocants

Les entitats que se volen solidaritzar i donar suport han de penjar una senyera al cim amb la insígnia de “No a la MAT” i enviar una fotografia a l’adreça de la Plataforma.

Per més informació:
contactar amb la Plataforma noalamat_premsa@yahoo.es  o per telèfon amb la Núria al 661 43 44 66 o bé 972 50 65 74 (nits)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid