Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La versió de "Bad Romance" d'Els Laietans irromp amb força com a tema del Carnaval

 Els Laietans, un grup de grallers de Mataró, que ha ja havien versionat la cançó "Waka-waka" de Shakira, ha irromptut amb un tema de Lady Gaga que s'ha convertit en el tema del Carnaval '11. La versió de "Bad Romance" penjada a Youtube està sonant a diverses localitats catalanes com a fons musical de les rues de Carnaval.

El grup de Mataró està compost per Roger Andorrà (gralla seca), Roger Aulet (gralla dolça), Pol Ducable (tarota) i Ferran Samper (timbals), quatre joves que han arrenncat amb l'objectiu de renovar l'àmbit graller català i difondre'l molt més enllà de la música tradicional, a l'estil d'altres grups i autors renovadors com l'Elèctrica Dharma o Santi Arisa.

 

05/03/2011 14:01 Cultura

Partitnt de la música les festes populars i de carrer Els Laietans han entrat en dins el món de les xarxes socials amb una gran repercussió mediàtica convertint-se així en un grup de referència en el sector de la música tradicional catalana. Si bé el seu àmbit natural són els concerts vermut i les cercaviles, aquest grup ha pres com a aparador virtual les xarxes 2.0 (Youtube o el Facebook) per fer arribar els seus treballs a mitjans de comunicació com TV3, Catalunya Ràdio, Rac1 o Flash Back entre molts d'altes on per ara estan obtenint unes bones crítiques.


El seu repertori rau l’originalitat d’aquest conjunt, que veu de composicions de collita pròpia i de peces poc habituals en els repertoris de grallers com ara la seva gran versió per a gralles del "Waka-waka" de la Shakira o el "Bad Romance" de la Lady Gaga.

 

 {youtube}SbxRHpAe_zs{/youtube}

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid