Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pau Comellas encapçalarà la llista de la CUP de Sabadell a les properes eleccions muncipals

La CUP de Sabadell presentarà demà en Pau Comellas com a cap de llista i els companys que encapaçalaran  la candidatura a les properes eleccions del 22 de maig, en un sopar amb simpatitzants que es durà  al Casal Independentista i Popular Can Capablanca

En Pau Comellas, jove veí de la Creu Alta, llicenciat en astrofísica i persona vinculada al moviment independentista i d'esquerres a Sabadell ha estat escollit per encapçalar una llista on seran representades diferents sensibilitats del moviment associatiu i reivindicatiu de la ciutat.

03/03/2011 23:13 Política
L'acte servirà també per presentar els principals eixos programàtics de la CUP, des de la defensa del rodal i l'espai públic, fins a les polítiques d'igualació social, passant per la defensa de la llengua i la dinamització cultural de la ciutat.
 
Segons han comentat els portaveus Ernest Espinós i Xavier Oca, "el programa de transformació ha de fixar-se també objectius impre- scindibles per al nostre futur com a poble, com la implicació de la ciutat i les institucions en la lluita per la independència i la construcció d'un nou model econòmic al servei de la majoria".
 
En aquest sentit, en Pau Comellas ha afirmat que "no ens tremolarà el pols a l'hora de defen- sar mesures transformadores com la municipalització de serveis o de defensar els drets socials i laborals".La transparència i la democratització de la política local són un altre dels eixos principals, cosa que la CUP creu que només serà possible amb "un canvi de govern a Sabadell que acabi amb l'autoritarisme d'en Bustos i el PSOE".
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid