Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llorenç Casanova és el nou cap de llista de la CUP de Vilafranca

Llorenç Casanova i Xavier Navarro, actuals regidors de la CUP de Vilafranca, s'intercanvien els llocs i finalment Casanova serà el cap de llista de la formació a les eleccions de maig. Les altres persones proposades per encapçalar la llista van ser Isabel Martínez, Oriol Perelló i Tere Soler.

L'Assemblea General [fotos] que la CUP va celebrar dissabte passat, en la que hi van acudir un centenar de persones segons la formació, va ratificar els candidats. Ara, la CUP acabarà d'elaborar en les properes setmanes la llista completa que concorrerà a les eleccions.

02/03/2011 11:43 Política

L'assemblea anual de la candidatura de l'esquerra independentista, que va ser conduïda per l'exregidor Otger Amatller, també va servir, a més de per ratificar els cinc caps de llista, per presentar l'informe econòmic, fer balanç polític de la legislatura, aprovar les línies base del programa polític municipal, presentar el document de campanya per a les eleccions del proper 22 de maig.

llistavilaEn l'informe econòmic es va destacar que enguany s'havia tingut un petit dèficit a causa del procés judicial que va patir el regidor de la CUP, Xavier Navarro, per la recollida de signatures a favor del dret a decidir i per les despeses d'una nova pàgina web que serà presentada públicament en les properes setmanes.

Tot seguit, els actuals regidors Xavier Navarro i Llorenç Casanova, van exposar el balanç polític de la legislatura. En l'informe presentat es va destacar la feina feta en l'àmbit institucional, tenint en compte que la CUP ha estat el grup municipal que ha presentat més mocions (75) i ha formulat més precs i preguntes (138) al govern municipal. També es va destacar de forma molt positiva l'intens treball fet amb entitats, col·lectius i veïns i veïnes al llarg llarg de la legislatura. 

El següent punt de l'ordre del dia va ser l'aprovació dels eixos bàsics i de les principals propostes del programa polític de l'esquerra independentista per a la legislatura 2011-2015. El conjunt de l'assemblea va aprovar per unanimitat els eixos bàsics del programa polític de la CUP.

Otger Amatller i Jaume Ramon van ser el responsables de presentar el document de campanya per a les eleccions municipals del 22 de maig. En el document es destacava que la campanya electoral es pot trobar bipolaritzada per CIU i el PSC i que la feina de la CUP havia de ser trencar aquest tendència i socialitzar que la nostra proposta política és l'alternativa d'esquerres i independentista al conservadorisme d'aquestes dues forces polítiques.

{vimeo}20466344{/vimeo}

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid