Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Berga presenta el procés participatiu d'elaboració del programa electoral

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Berga ha fet públic aquest dimecres quin serà el procés participatiu d'elaboració del programa electoral que seguirà la formació.

En aquest sentit, se celebraran un total de cinc punts de trobada dedicats a les temàtiques més importants, ja que un dels objectius polítics bàsics per la CUP, segons assenyala, és l'extensió i aprofundiment de la participació de la ciutadania en els mecanismes de decisió per tal d'aconseguir una plena democratització de la vida social, política i econòmica de Berga.

23/02/2011 17:37 Política

Amb aquest procés participatiu, la CUP pretén fomentar la participació dels berguedans en la definició del projecte de la ciutat per als propers anys. Els punts de trobada són reunions obertes a la ciutadania per tal que  tothom pugui aportar les seves propostes i opinions a debat públic amb l'objectiu de consensuar el contingut d'un programa electoral per a les properes eleccions municipals que reculli al màxim les inquietuds dels ciutadans.

Els punts de trobada tindran lloc durant tres dissabtes i cada dimecres abans de la celebració de cada trobada es penjarà al web un document de debat amb l'esquema orientatiu dels continguts a tractar. La CUP convida a assistir als Punts de Trobada a totes les persones interessades en participar en l'elaboració del programa electoral de la CUP.

Els Punts de Trobada seran els següents:

* JOVENTUT: Dissabte 26 de febrer a les 6 de la tarda al Pavelló de Suècia. Organitza Casal Panxo i Maulets 

* EDUCACIÓ: Dissabte 12 de març a les 12 del migdia al Centre Cívic.

* TERRITORI (Medi ambient i Urbanisme): Dissabte 12 de març a les 6 de la tarda al Centre Cívic.

* ECONOMIA: Dissabte 19 de març a les 12 del migdia al Pavelló de Suècia.

* IMMIGRACIÓ: Dissabte 19 de març a les 6 de la tarda al Pavelló de Suècia.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid