Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Badalona proposa les condicions per una llista unitària

candidats-cup-duran-farresLa Candidatura d’Unitat Popular de Badalona (CUP) ha fet pública la seva proposta d'una candidatura d’esquerres i unitària de cara a les properes eleccions. El candidat de la CUP, Francesc Duran, ha confirmat que “la voluntat de la CUP és i ha estat sempre la d’unir les forces d’esquerra de la ciutat, ningú ens ho pot posar en dubte, i és per això que fem -ara- aquesta proposta”.

La candidatura unitària que proposa la formació independentista hauria d'estar confeccionada clarament per la base i fixar-se com a grans objectius la construcció nacional i la cohesió social a Badalona.


21/02/2011 19:15 Política

 Després d’un procés de reflexió i un debat al voltant de la construcció d’una candidatura electoral àmplia a Badalona, la CUP ha fixat en una assemblea celebrada aquest passat dissabte les següents condicions:

 La candidatura haurà de ser nova, assembleària i amb una marca electoral pròpia. No es tractarà per tant, de cap coalició vertical de diverses formacions polítiques, sinó d’una candidatura horitzontal. La configuració de la llista electoral serà un aspecte secundari en el sí de la candidatura que prioritzarà l’elaboració d’un programa. Els representants i portaveus de la candidatura seran persones el més possible allunyades de la política convencional. El comportament dels representants haurà de ser un exemple de la manera d’entendre la política i hauran d’aplicar mesures simbòliques com l’estipulació d’un sou màxim, la transparència comptable o la rendició permanent de comptes.

 La CUP entén que la seva és una cursa de fons i que en l’àmbit de la lluita institucional el seu objectiu és la construcció d’una candidatura que sigui d’unitat popular. Per tant, que sumi el màxim de voluntats per l’alliberament nacional i social. La CUP amb aquesta proposta fixa les bases mínimes imprescindibles per una alternativa transparent i innovadora, alhora que creïble al servei dels sectors populars. L'oferta està sobre la taula.

 

Foto: Francesc Duran i Marta Farrés, candidats de la CUP de Badalona

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid