Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Tarragona anuncia les tres persones que encapçalaran la llista a les eleccions municipals

Marc Ferré farà de número 1, Jordi Martí de número 2 i Amanda Casas de número 3. Totes tres són persones inserides en els  moviments socials de la ciutat.
 
La CUP de Tarragona ha anunciat finalment les persones que aniran al capdavant de la seva llista. Marc Ferré, que actuarà com a número 1., però que tal com ha anunciat en roda de premsa només és qui dóna la cara de tot el moviment que representa la CUP. Ferré, amb militància a Maulets i al col·lectiu d'insubmisos de la 'mili', va ser el primer insubmís de l'Ajuntament renunciant a tractes de favor per part de la institució, i a causa d'accions com les seves i la pressió popular el servei militar obligatori va ser abolit.

17/02/2011 01:34 Política

De número tres hi anirà Amanda Casas, amb experiència en l'educació no formal, membre de la gestora de Barraques i implicada al Casal Popular Sageta de Foc. De número dos, Jordi Martí, sindicalista però sense haver cobrat mai de sindicalista, professor i implicat en diverses entitats dels moviments socials tarragonins.

Els eixos principals de la Candidatura, tal com ja han anunciat en d'altres ocasions, seran la justícia social i la independència dels Països Catalans. Jordi Martí ha recalcat que la seva aposta per la justícia social no eren tan sols paraules sinó que consisteix en el repartiment del treball i de la riquesa, una reivindicació que, creuen, des de l'Ajuntament es pot dur a terme d'una manera significativa. A banda, properament anunciaran les jornades de participació en el programa electoral, l'escenificació d'un dels motius que han dut a la CUP a presentar-se: fomentar la democràcia participativa en tots els àmbits. Tanmateix, tot i presentar-se a les eleccions, prometen que seguiran treballant des del carrer, contactant amb els veïns de tots els barris de la ciutat i amb els moviments socials que alhora són els més actius, i que treure representació no els és un objectiu en si mateix, sinó que la seva fita és la transformació social i de les institucions de Tarragona, de baix a dalt, amb la participació de tots.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid