Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de l'Hospitalet de Llobregat es presentarà en solitari a les municipals del 22-M

hospitaletDesprés d'haver tingut contactes amb altres formacions polítiques de la ciutat (ERC, Reagrupament i Solidaritat)

La CUP de l'Hospitalet de Llobregat ha fet públic la seva decisió de presentar-se a les eleccions municipals del proper mes de maig sense formar cap coalició amb altres organitzacions. I és que la CUP considera que no és només una formació política, és també una eina. "I el nostre programa electoral és fruit d’aquesta col·laboració amb persones I entitats de la ciutat" apunta la formació.

15/02/2011 12:37 Política

La CUP enten que la seva lleialtat no està només amb els seus ideals ni el seu programa polític. Està amb totes les persones, associacions i entitats de la ciutat que han dipositat la seva confiança en el seu projecte i en tota la feina feta en comú. Un projecte que afirma "no té com a data de caducitat el 22 de maig"


A més a més, assenyala la formació que entrar en coalició amb altres partits a tant poc temps de les eleccions suposaria renunciar a un dels nostres principis bàsics com és la democràcia participativa.

Per a la CUP, la ciutat de l’Hospitalet necessita una renovació d'idees i maneres de fer, des de la CUP treballem per construir aquesta alternativa i animem a totes les persones i organitzacions d'esquerres de la ciutat a sumar sinergies per avançar cap aquesta alternativa més enllà de fets puntuals com són les eleccions.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid