Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP demana a l'alcalde de Figueres que millori la proximitat entre ciutadania i institucions

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha demanat a l'alcalde de Figueres, Santi Vila, que la proposta de Codi Ètic entre els diferents partits polítics de la ciutat "no es quedi en una declaració d’intencions amb rerefons propagandístic".

La candidatura referma el seu compromís amb totes les iniciatives que millorin la proximitat entre ciutadania i institucions i remarca la importància d'afavorir una major proximitat entre les institucions i la ciutadania.

10/02/2011 14:49 Política

Segons la candidatura, cal fer front a l’actual context de desafecció política amb mesures "concretes, clares i tangibles que es plasmin en canvis realment perceptibles per part dels veïns i veïnes de la ciutat". La CUP considera que la proposta de codi ètic presentada per Vila pot quedar-se "en una simple declaració de bones intencions si no es concreta". En aquest sentit, avisa que no signarà cap compromís que no contingui "compromisos concrets i un calendari de desplegament que permeti fiscalitzar el seu compliment".

Per altra banda, la candidatura també considera indispensable la creació d’un òrgan ciutadà encarregat de vetllar i fer seguiment del compliment del pacte. La formació considera que el compromís amb un aprofundiment de la democràcia "no ha de ser una qüestió puntual que respongui a interessos buits de contingut". Així, subratlla que cal aprofundir en el conjunt de principis recollits en el codi i aplicar immediatament el conjunt de propostes que tot i poder-se dur a terme sense la signatura d’aquest pacte no es fa, adverteix.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid