Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Elaboració del programa municipal de la CUP de Molins de Rei

cupmolinsLa CUP de Molins de Rei inicia unes jornades programàtiques de cara a les properes eleccions municipals de maig. La participació ciutadana i la mà estesa a les reivindicacions dels moviments socials de la localitat són els seus principals eixos.

Segons la nota que ha fet pública la candidatura de Molins de Rei,  en un  moment com el que vivim, "de forta desafecció envers els polítics," no hem de caure en el desànim i en el passotisme;"sinó que ens hem d’unir i treballar per bastir un projecte alternatiu que millori Molins". La voluntat de la CUP és la d’elaborar un programa electoral participatiu.

10/02/2011 11:20 Política

De fet aquest procés ja va començar fa 10 mesos, quan a nivell nacional es va encetar una sèrie de punts de trobada oberts a la ciutadania, als moviments socials i a les entitats d’arreu del país per a preparar el programa marc. Amb aquest punt de partida hi ha previstos més d’una desena de Punts de Trobada en els propers dos mesos. Uns tractaran temàtiques generals, mentre que altres seran específics de diferents barris de la Vila.Les conclusions d’aquests Punts de Trobada, com altres propostes que  arribaran de les entitats i associacions, s’inclouran al Programa de la CUP de cara a les properes eleccions.

Els Punts de Trobada de temàtiques generals són els següents:

CULTURA I LLENGUA – Dijous 10 de febrer

HABITATGE I POLÍTIQUES SOCIALS – Dijous 17 de febrer

PARTICIPACIÓ CIUTADANA – Dijous 24 de febrer

URBANISME I TERRITORI – Dimarts 1 de març

NOVA CIUTADANIA – Dimecres 9 de març

Tots tindran lloc a la Sala d’Actes de Ca n’Ametller (Jacint Verdaguer, 95 bis) a les 8 del vespre.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid