Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els dijous són bons dies per parlar de Girona

Sota aquest títol, "Els dijous són bons dies per parlar de Girona", la CUP està impulsant una exhaustiva ronda de punts de trobada sobre diferents temàtiques en què les entitats i els ciutadans de Girona podran col·laborar en l'elaboració del programa electoral de la formació.

La CUP, ha que ha creat un bloc expressament per promocionar els diferents actes, ja ha celebrat dos punts de trobada, un sobre energies renovables i un altre sobre joventut, i tots dos han estat un èxit de convocatòria.

08/02/2011 15:29 Política

punts_trobada_cup_gironaEl dijous 27 de gener es va celebrar el primer dels punts de trobada temàtics, dedicat a les energies renovables. Els ponents van exposar diferents projectes i casos pràctics en l'àmbit d'aquest tipus d'energies; com l'experiència d'ecopoble d'Ordis, l'aplicació de l'energia solar tèrmica en equipaments municipals i la introducció al món de la biomassa. L'acte va servir per posar l'accent en la necessitat de plasmar l'aposta per les energies renovables en les ordenances municipals, d'augmentar les ajudes per la implantació d'aquests sistemes a nivell local, així com que els ajuntaments donin exemple amb la instal·lació d'aquest tipus d'energies en equipaments municipals.

D'altra banda, el dijous 3 de febrer es va celebrar el punt de trobada dedicat a l'àmbit de joventut. L'acte, que portava per títol "Per una Girona que pensi en el jovent: què ens cal?", va servir per exposar i debatre les principals propostes que la CUP, amb la col·laboració de l'organització juvenil Maulets, ha redactat per a aquest àmbit. En aquest sentit, les necessitats en matèria de participació juvenil i associacionisme o les polítiques que cal aplicar per a pal·liar els efectes de la crisi en l'àmbit del jovent van ser algunes de les principals temàtiques que s'hi tractaran.

Aquest dijous se celebrarà el tercer punt de trobada participatiu, que girarà al voltant de les polítiques d'habitatge, i tindrà com a ponents la Montserrat Vinyets, regidora de la CUP de Sant Celoni, i un membre de l'associació Sostre Cívic. Durant les setmanes següents, els punts de trobada que se celebraran aniran sobre gestió de residus (el porta a porta versus altres sistemes de gestió de residus), educació (com afavorir la cohesió social en les comunitats educatives), sociolaboral (la defensa dels drets socials i laborals), aigua (la nova cultura de l'aigua a Girona) i cultura (quines barraques i Fires de Sant Narcís volem). Tota la informació sobre els diferents actes està penjada al bloc de la campanya.

Totes les conclusions, al programa electoral

Un cop culminats els diferents punts de trobada la CUP incorporarà les conclusions i les aportacions que n'hagin sorgit al programa electoral. Aquest procediment, que la formació ja va començar a utilitzar a les eleccions municipals del 2007, permet posar a debat les nostres principals línies programàtiques, i garanteix que les propostes estiguin vinculades a les necessitats reals de la ciutadania gironina, segons assegura la candidatura.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid