Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Georgina Rieradevall encapçalarà la llista de la CUP a Vic

Georgina Rieradevall, de 33 anys, llicenciada en Dret, diplomada en Educació Social i actriu, serà la candidata de la CUP a Vic a les eleccions del 22-M. Al seu darrere, hi aniran, per aquest ordre, Laia Jurado, Alan Costa, Laura Andreu, Pol Serrabassa i Ramon Ferrer.
 
Ahir al vespre la CUP de  Vic va presentar públicament la llista per a les eleccions municipals del 22 de maig del 2011. Durant la presentació , la  formació independentistat va remarcar que afronten un nou repte, "continuant amb un projecte; però renovat, rebel i amb il·lusió"

08/02/2011 01:58 Política
Rieradevall és gironina, però viu des de 2005 a Vic. Laia Jurado, actual regidora, ocuparà el número 2 de la llista, i la seguiran Alan Costa, historiador; Laura Andreu, paradista del mercat municipal; Pol Serrabassa, filòleg, i Ramon Ferrer, "obrer cultural de l'Ajuntament de Vic", com es defineix ell mateix.
 
Recordem que la CUP de Vic compta actualment amb dos regidors.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid