Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Sant Boi de Llobregat es presentarà per primer cop a les eleccions municipals

cupsantboiLa decisió ha estat presa en assemblea fruit del treball realitzat durant els darrers tres anys.

La CUP de Sant Boi de Llobregat creu en la necessitat de construir una alternativa popular que transformi les institucions i l’actual marc democràtic avançant cap a processos de participació política per part de la ciutadania. Una alternativa popular que sigui capaç d’avançar cap al socialisme i la reconstrucció nacional municipi a municipi.

03/02/2011 13:00 Política
És per això que la CUP es presenta amb un programa obert a la participació ciutadana en l’elaboració de propostes per a les properes eleccions.

La CUP ha organitzat cinc jornades participatives en les quals tractarem parts importants del programa polític a fi de que siguin recollides al programa.

Les cinc jornades es dividiran en Medi Ambient, Educació i cohesió social, Treball i economia, Democràcia participativa i Habitatge.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid