Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Blanes decidirà sobre la independència el mateix dia que ho faci Barcelona

La plataforma Blanes Decideix, que compta amb el suport del consistori i de nombroses entitats de la ciutat, ha començat a recollir el vot anticipat aquesta setmana després que dissabte es presentés en societat.
 La jornada es va iniciar amb una petita cercavila pels carrers més cèntrics, conta contes, jocs populars i xocolatada. Blanes Decideix disposa de suport total per part de l'Ajuntament. El president de l'entitat organitzadora, Tomàs Badós assegura que esperen obtenir “la major participació possible”, però reconeix que si dels prop de 30.000 habitants cridats a votar ho fan “un 20% seria tot un èxit” veient els percentatges que s’han obtingut darrerament.

02/02/2011 02:05 Política

 

La plataforma ja ha preparat tot un seguit d’actes per les properes setmanes amb l’objectiu de recollir el màxim nombre de vots abans del dia oficial de la votació.

 

Per saber-ne més:

La consulta sobre la independència de Terrassa assoleix un 11,40% de participació 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid