Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els familiars dels presoners polítics corsos porten les seves reivindicacions a l'hexàgon

Dissabte passat, prop de dos centenars de persones van marxar pels carrers de Toulon per exigir el retorn dels presoners polítics corsos a la seva terra.

Molts automobilistes i vianants, o persones a les finestres van acollir la marxa amb satisfacció. Les famílies dels presos polítics portaven una pancarta sota el lema "Pel retorn dels hostatges".

 

01/02/2011 16:49 Internacional

Una dotzena de vehicles de la policia van controlar manifestació en tot moment.

Al final de l'esdeveniment,  l'associació de suport als presoners Associu Sulidarità va dipositar una ofrena floral en memòria dels corsos presos van morir a la presó a Toulon i el cant de la Salve Regina Diu Vaig veure, l'himne nacional cors. 

L'associació de suport als presoners també denuncia la manca de compromís de Michèle Alliot-Marie, que tot i els compromisos adoptats al setembre sobre l'apropament dels presos corsos quan era la titular del ministeri de Justícia, no ha complert les seves paraules.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid