Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP concorrerà a les properes eleccions municipals a Navarcles

nacarcles1La CUP de Navarcles tornarà a presentar candidatura al municipi de Navarcles. Els integrants de la formació independentista ho fan amb el convenciment d’obtindre representació.

A les eleccions municipals del 2007 es va quedar a nou vots per obtenir un regidor. 

01/02/2011 14:11 Política
Tot i no tenir representació, la CUP des del seu naixement a Navarcles, a mitjans dels 90, ha estat fent feina municipal considerable a través de mocions que s’han presentat, un programa viu d’activitats, participació en plataformes i la difusió regular de la ja coneguda revista l’Espurna. 
 
Tasca que ha intensificat aquests darrers darrers 3 anys i mig amb voluntat de ser l’alternativa necessària per als navarclins i navarclines. El treball ha estat fet amb constància i caràcter participatiu. La CUP de Navarcles, creu que “ara és el moment de traslladar la feina feta a l’ajuntament i fer-se sentir de debò”.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid