Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Joves de Mallorca per la Llengua s’adhereix al manifest de l’IES Pau Casesnoves

Joves de Mallorca per la Llengua, davant de les múltiples adhesions al manifest de l’Institut de l’IES Pau Casesnoves a favor de l’ensenyament en la llengua pròpia de Mallorca, decideix adherir-se també per tal de donar-hi suport i col·laborar en la construcció d’un ensenyament de qualitat i en català.
 
El futur d’aquesta illa es troba ara a les aules dels IES i ens pertoca a nosaltres garantir que siguin, no tan sols uns estudiants amb una sòlida formació acadèmica, sinó completament competents en la llengua pròpia del territori.

21/01/2011 23:30 Llengua

Des de la nostra entitat volem lloar el fet que els IES de Mallorca estiguin tan compromesos amb el català i encoratgem els centres que encara no s’han adherit a què ho facin el més aviat possible.

 

Per saber-ne més:

Set centres se sumen al Manifest pel català de l’IES Pau Casesnoves. Diari de Balears

L’STEI-i dóna suport al Manifest a favor del català de l’IES Pau Casesnoves d'Inca 

El Bloc de "Toni Cucarella en roba de Batalla" el millor de les comarques centrals del País Valencià 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid