Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida fa públique les cinc persones que encapçalaran la llista a les eleccions municipals

cup-lleida-22Esther Sancho i Cepero, Ramon Usall i Santa, Mariona Lladonosa i Latorre, Ferran Dalmau i Vilella i Rubèn Gavilà i Esquerdo, són les persones que encapçalaran la llista de la formació independentista a les properes eleccions municipals a la Paeria.

La CUP de Lleida, després d’haver manifestat que havia pres l’acord unànime de concórrer a les properes eleccions municipals de maig de 2011 a Lleida ara farà dues setmanes, presenta públicament el nom de les cinc persones que encapçalaran la llista de la formació a l’espera de fer pública la resta dels integrants en les properes dates.  

20/01/2011 01:14 Política
Cal recordar que la CUP es marca per objectiu obtenir representació al proper consistori per tal de poder seguir duent a terme des de dins del saló de plens la tasca d’oposició a un model de ciutat que entenem caduc i amortitzat.

En aquest sentit, la CUP pren el compromís de confeccionar una llista de gent treballadora, i inserida en els moviments socials i el teixit associatiu de la ciutat, com a mostra del seu compromís amb els sectors populars de Lleida i la transformació social des de posicionaments d’esquerres.
 
La llista està encapçalada per:
 
1.- Esther Sancho i Cepero. 36 anys. Advocada. Mare d'una nena de tres anys i un nen de tres mesos. Viu al barri de l’Estació.

2.- Ramon Usall i Santa. 33 anys. Professor d’ensenyament secundari. Viu al Centre Històric.
 
3.- Mariona Lladonosa i Latorre. 26 anys. Exerceix com a politòloga i professora associada a la Universitat de Lleida. És membre del ball de bastons del Pla de l'Aigua i viu al Centre Històric.

4.- Ferran Dalmau i Vilella. 32 anys. Professor de secundària en Cicles Formatius. És soci del Casal Independentista l’Ocell Negre. Viu al barri de l'Escorxador i és pare d’un nen de dos anys.

5.- Rubèn Gavilà i Esquerdo. 25 anys. Treballador social. És membre de l’Assemblea de Joves i viu a la Zona Alta.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid