Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat.cat se suma a una iniciativa de suport a Apurtu.org, portal criminalitzat

Dels detinguts ahir en l'operació policial a Eusal Herria ordenada pel jutge Fernando Grande-Marlaska quatre van ser acusats de formar per de "l'estructura de propaganda d'Askatasuna" i en concret de gestionar el portal web antirepressiu de Nafarroa Apurtu.org.

És per això que per denunciar la campanya de criminalització contra la pàgina basca, Boltxe, Sare Antifaxista i Llibertat.cat han impulsat un manifest de suport que ja han secundat set mitjans alternatius dels Països Catalans, Euskal Herria, Galiza i de l'Estat. La iniciativa demana la llibertat dels detinguts i manifesta que es tracta d'un atac doble, a l'esquerra abertzale i a la llibertat d'informació i opinió.

19/01/2011 10:39 Comunicació

 

Manifest:

egin_014txikiDe nou una ràtzia ha assolat les terres basques i s'ha emportat molts ciutadans/es que tan sols exercien el dret a actuar políticament. En aquesta ocasió, també s'han endut emmanillats i detinguts persones que, com els que signem aquest escrit, es limitaven a exercir el dret a informar des d'uns paràmetres diferents als que dicta el gran capital i l'espanyolisme.
 
Una vegada més ha quedat clar que avui dia l'única violència que s'exerceix a Euskal Herria és la que protagonitzen els estats francès i espanyol. Aquest atac ha estat un atac doble, d'una banda tractant de condicionar l'esquerra abertzale en la seva aposta per la pau i per una sortida al conflicte en claus democràtiques, però també és un atac a la llibertat d'informació i d'opinió. Un atac a la llibertat d'expressió, digna de qualsevol estat, que no accepta altra cosa que no sigui les seves imposicions i que no vol sentir la veu dels pobles. En definitiva dels estats totalitaris.
 
Les persones que treballen i informen des d'Apurtu no són "perillosos terroristes" ni col.laboradors de res, són senzillament, persones que fan un treball agosarat i grandiós, perquè el poble pugui escoltar altres realitats, que no siguin les que ens transmeten els mitjans de comunicació del sistema. Per això, exigim que siguin posats en llibertat ja. Els volem davant de l'ordinador, o de la càmera, aconseguint informacions i opinions que transmetre'ns, perquè ens interessa saber què diu tot el món, sobretot els oprimits i els que mai tenen veu en els mitjans convencionals. Exigim, que els i les detinguts siguin posats en llibertat, que en aquesta terra es pugui fer política o fer informació en llibertat. Tots els mitjans de contra informació sotasignats, avui som Apurtu i demanem a l'Estat que cessi en els seus atacs a la llibertat d'expressió, política i individual.
 
Portals adherits:
 
todos-somos-apurtu-cartel-11
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid