Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Blanes presenta públicament la llista electoral

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Blanes ha donat a conèixer la seva intenció de concórrer a les properes eleccions municipals del 22 de maig. En aquest sentit, farà pública la llista electoral en un acte polític que tindrà lloc el proper dissabte 12 de febrer.
 

All llarg dels darrers anys la CUP ha estat generant debats oberts i elaborant propostes encaminades a capgirar el sentit actual de la política blanenca i acostar la política municipal i les decisions que es prenen a l'ajuntament als veïns i veïnes de Blanes.

18/01/2011 03:56 Política

Amb aquesta aposta i aquest compromís la CUP anuncia una llista de persones d'àmbits molt diversos que donen suport al projecte i que configuraran la llista per tal ser presents a les institucions locals.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid