Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Mags d'Orient acusats d'embrutar la via pública a Reus

Els reis van deixar carbó a l'Ajuntament de Reus, tot i així van ser retinguts per la Guàrdia Urbana i çdels Mossos d’Esquadra per identificar-los i acusar-los d’ embrutar la via pública, segons explica l'Assemblea de Maulets.
I és que havien anat a l'Ajuntament a deixar carbó a causa de les malifetes en la mala gestió dels pressupostos municipals (deien que bona part anaven a parar a empreses semi-privades amb comptes poc transparents), l’explotació de treballadors subcontractats per realitzar les obres municipals, la ferum a especulació que emeten diversos projectes urbanístics (ARE’s, Sedera...) i  la manca de mecanismes de participació ciutadana entre altres.

11/01/2011 01:51 Política

Davant de l'acusació, Maulets considera que " la Guàrdia Urbana, òrgan depenen del govern municipal, ha demostrat que les queixes mostrades pels ciutadans en les seves cartes són certes. L’Ajuntament de Reus no tolera crítiques, ni d’entitats ni de ciutadans ni dels propis Reis". A més a més, remarca que l’acta aixecada per la Guàrdia Urbana és incoherent en el punt que diu que el carbó impedia l’accés a l’ajuntament tot i que entrava i sortia gent durant tota l’estona.

L'Assemblea de Maulets agraeix a" tots aquells ciutadans, adults i infants, que s’han acostat als Reis a mostrar el seu suport amb l’acció i ha fer palès el seu malestar amb l’actuació del govern municipal tot ignorant la presència dels agents"

 

Per saber-ne més:

Els Reis Mags també porten carbó a la Garrotxa 

Els Reis Mags d'Orient porten carbó als ajuntaments, bancs i Mossos d'Esquadra del Maresme

Els Reis porten carbó a la patronal i al PSOE

Porten carbó a l'Ajuntament de Cullera

La carta de l'Esquerra Independentista als Reis Mags

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid