Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP escalfa motors per a les eleccions municipals amb la renovació del seu web

El 2011 tindrà una especial rellevància per a la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), ja que concorrerà a les eleccions municipals en més localitats que mai.

L'organització donarà el tret de sortida a aquesta contesa el proper 9 de gener, quan celebrarà la seva Assemblea Nacional a Vilanova i la Geltrú. D'entre les eines que la CUP posa a disposició dels seus militants i simpatitzants per afrontar aquests reptes hi ha el nou web nacional, que s'estrena avui.

29/12/2010 10:13 Política
D'aquí a pocs dies, els diferents webs de les assemblees locals s'adaptaran també al nou format. La pàgina incorpora continguts multimèdia i una interfície molt més intuïtiva.
 
Segons els responsables de comunicació de l'organització, el web està pensat per als diferents tipus de visitants. En aquest sentit, s'hi han incorporat noves seccions de vídeos i fotografies, així com un recull de les notícies sobre la CUP aparegudes als mitjans de comunicació. El web, a més, esdevé una plataforma per mantenir el contacte amb la CUP, bé a través de la subscripció al butlletí electrònic, bé a través de les xarxes socials.
 
"Tot i que el visitant deixi de consultar el web, la nostra intenció és que mantingui una interacció amb la CUP, a través d'altres eines d'internet", ha remarcat Lluís Sales, del Secretariat Nacional de l'organització. Pel que fa a la tipologia dels continguts, el web ofereix també importants novetats. Així, s'hi poden trobar les notícies generals, d'abast nacional o regional; les notícies locals (que seran proveïdes pels webs de les assemblees locals de la CUP) i els articles d'opinió generats per la militància de l'organització.
 
webcup

 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid