Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Revolta Global-Esquerra Anticapitalista" donarà suport a la CUP de Mataró a les municipals del 2011

"Revolta Global-Esquerra Anticapitalista" donarà suport a la CUP de Mataró a les municipals del 2011A més a més, Toni Guirao, ex-regidor d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Mataró, i, actualment, membre de Revolta Global – Esquerra Anticapitalista (RG-EA) del Maresme, va fer públic ahir la seva incorporació a la llista electoral de la CUP de Mataró

RG-EA i la CUP  arriben a un acord a la ciutat de Mataró en base a les seves coincidències en un ampli espai de l'esquerra transformadora i rupturista. Entenem aquest acord en clau municipalista i obert a diverses sensibilitats d'esquerres.

28/12/2010 00:14 Política
Ambdues formacions entenen que l'alternativa municipal de la CUP de Mataró és una opció consolidada que respon a una dinàmica que va  més enllà de l'àmbit estricte de l'esquerra independentista i que permet compartir el projecte a organitzacions i  sectors independents provinents d'altres cultures polítiques  com és el cas de RG-EA.  Els termes inicials d'aquest acord contemplen la  presència de Toni Guirao, militant de RG-EA, a  la llista municipal de la CUP i la visualització de RG-EA en tant que organització política  que dóna suport a la candidatura.
 
Per la seva banda, la CUP de Mataró celebra el suport de RG-EA i la incorporació de Guirao, ja que és una persona llargament implicada en el teixit associatiu, impulsor de la solidaritat amb el Sàhara Occidental i que, de ben segur, enriquirà el discurs d’esquerres i les propostes programàtiques. 
 
Ara bé, més enllà de la cita electoral, la formació independentista enten que aquest és un pas important "per a la construcció a la ciutat d’un espai polític crític i rupturista, independentista i d’esquerres, que doni respostes enfront a les retallades de drets socials i nacionals i que impulsi la conscienciació, la mobilització i l’autoorganització popular".
 
De cara a les municipals de 2011, la CUP esten la mà a totes persones i col·lectius amb sensibilitat d’esquerres i independentista de la ciutat i els emplaça a fer pinya amb la formació independentista.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid