Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Lleida anuncia que concorrerà a les properes eleccions municipals

La CUP de Lleida, després de celebrar una assemblea extraordinària aquest darrer divendres, ha fet públic que ha pres l’acord unànime de concórrer a les properes eleccions municipals de maig de 2011.
 
La formació independentista ho farà en solitari, "entenent que té un projecte propi i irrenunciable de transformació social, des dels valors de l’esquerra, per a la ciutat de Lleida i en favor dels seus sectors populars" així ho remarca en el comunicat. 

14/12/2010 02:26 Política
En aquest sentit, la CUP es marca per objectiu obtenir representació al proper consistori per tal de poder seguir duent a terme, ara des de dins del saló de plens, la tasca d’oposició a un model de ciutat que entenem caduc i amortitzat, tasca que venim duent a terme de forma ininterrompuda els darrers anys.
 
També es compromet, en cas d’obtenir representació, a no entrar a negociar pactes de cadires i mantenir-se a l’oposició durant tota la legislatura i a servir, que no servir-se’n, als sectors que defensen un gir a l’esquerra al proper consistori entrant.
 
La CUP de Lleida creu que després de 5 anys d’existència del projecte  a la ciutat, "centrat bàsicament en l’enfortiment i l’arrelament del projecte de la unitat popular en el teixit associatiu i en demostrar que existeixen noves formes de fer, d’entendre i de practicar la política allunyades de la professionalització i dels interessos polítics i econòmics d’un pocs, el moment polític requereix l’entrada d’una alenada d’aire fresc al saló de plens que serveixi per canviar dinàmiques i maneres de fer incrustades a la política municipals des de fa ja massa dècades."
 
Per aconseguir-ho, la CUP considera un bon punt de partida els 1030 vots aconseguits en les darreres eleccions on esdevingué la sisena força política de la ciutat, així com l’experiència acumulada aquests darrers anys. 
 
La CUP, que en aquests moments treballa en l’elaboració del seu programa electoral a través del mecanisme dels debats participatius amb entitats i teixit associatiu de cara a enriquir el seu projecte transformador, manifesta que aquest programa electoral, així com la seva precampanya, es centraran principalment en diversos eixos, especialment en la necessitat de fer efectiu el dret a l’habitatge, l’aprofundiment en les polítiques de drets socials i l’aposta per la democràcia participativa i directa.

En les properes setmanes i després del pertinent debat i aprovació per part de la seva assemblea, la CUP farà públic quines són les persones que encapçalaran la seva llista electoral, una llista plena d’activistes i militants provinents dels moviments socials, però sobretot una llista de gent honrada i treballadora al serveis dels sectors populars de la ciutat i de les seves necessitats.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid