Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El PAH intentarà impedir el desnonament de l'habitatge d'una persona a l'atur

Des del 2007 fins el 2010 s'han signat 8.884 ordres de desnonament només al Camp de Tarragona. En el conjunt de l'estat, la xifra supera els 230.000 casos.
 
Aquest divendres, els membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) faran front a una nova batalla, per evitar el desnonament de l'habitatge del Lluís, un veí de la Bisbal del Penedès, amb un fill de 9 anys i en situació d'atur, que no només ha perdut el seu habitatge, sinó que a més té un deute de 100.000 euros amb CatalunyaCaixa.

02/12/2010 03:37 Drets i Llibertats
CatalunyaCaixa ja va intentar dur a terme el desnonament de l'habitatge del Lluís el passat 3 de novembre. La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), però, es va mobilitzar, i mitjançant un escut humà format per més d'una quarantena de persones, ho van aconseguir paralitzar.
 
{youtube}FwrPYc1Uzwg{/youtube}
 
Per saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid