Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Camp de Túria homenatja Ovidi Montllor en el 2n Festival de la Cançó

L'Assemblea de Joves del Camp de Túria homenatjarà el cantautor Ovidi Montllor amb una nova edició del Festival de la Cançó del Camp de Túria, que tindrà lloc el pròxim dissabte 11 de desembre a les 22.30.

El 2n Festival de la Cançó del Camp de Túria en Homenatge a Ovidi Montllor comptarà amb les actuacions dels grups Al Tall, Miquel Gil, Josep Romeu, Lluís Vicent, Andreu Valor, Naia, Feus Ferri, Jordi Montañez, Dr.Dropo i Enric Esteve, Ara és demà i Carles Enguix.

30/11/2010 11:10 Cultura
Cada grup versionarà una o més cançons del cantautor, a més d'interpretar els seus propis temes en un acte que done veu tant a grups consolidats com a noves promeses de la música en valencià. També hi haurà una mostra de cultura popular a càrrec de la Colla de Bastoners d'Igualada i la Colla de Dolçaines de l'Horta.
 
L'homenatge, organitzat per l'Assemblea de Joves del Camp de Túria, pretén difondre la cançó d'autor a la comarca del Camp de Túria i donar-li una nova dimensió, acostant-la a la gent més jove. El clàssic Teatre de la Unió Musical de Llíria serà l'entorn idoni per recordar una figura tan important i influent com la de l'Ovidi i despedir el 2010, any en que es commemoren els quinze anys de la seua mort.
 
Les entrades generals per 8 euros o les reduïdes per a joves menors de 26 anys i aturats per 5 euros es poden adquirir a la Unió Musical de Llíria (San Vicente Ferrer, 17, Llíria), Casal Jaume I del Camp de Túria (Avinguda dels Furs, 17, Llíria), Ateneu de Bétera (Carrer Major, 21, Bétera), Ateneu Musical i Cultural de Benaguasil (C/ Escultor Benlliure, S/N, Benaguasil), Centre Social Terra (Baró de Sant Petrillo, 9, València), Ateneu Popular de València (Pere Bonfill, 12, València), Racó de la Corbella (Plaça del Pilar, València), Ca Bassot (C/ Bisbe Muñoz, 52, Burjassot), Video-club.com (Carretera de Llíria, 62, Vilamarxant).
 
Els xiquets menors de 8 anys entren gratuïtament. L'Assemblea de Joves del Camp de Túria també vol convidar els assistents, el mateix dia a les 19.30 de la vesprada, al concert del grup de folk Aljub, emmarcat en el II Circuit de Música So de sons, que tindrà lloc a la seu de Consolat de Mar a Benaguasil. El concert és gratuït i en acabar hi haurà un sopar de pa i porta a preu popular. El II Circuit de Música So de sons està organitzat pel Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) i col·labora en l'acte el Casal Jaume I del Camp de Túria.
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid