Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El SEPC irromp a la campanya d'ERC per denunciar el seu paper amb el Pla Bolonya

La campanya independentista que està fent ERC ara que vénen eleccions contrasta amb les renúncies o el joc que ha fet al PSC al llarg dels anys que ha estat al Govern.

Fa uns dies l'escriptor Víctor Alexandre feia un llistat de "valenties" del partit -un joc de paraules amb el lema de campanya "Gent Valenta"-, a les quals s'hi hauria d'afegir l'impuls que ERC ha fet com ningú de la implantació del Pla Bolonya, de la mà del conseller d'Universitats, Josep Huguet.

22/11/2010 18:00 Educació
És per això que el passat 12 de novembre el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) d'un institut de l'Hospitalet del Llobregat van irrompre a un acte electoral d'ERC per evidenciar "el capitalisme encobert de Bolonya del qual és còmplice aquest partit".

Desprès de tres quarts d'hora de míting on ERC es vantava dels seus suposats ideals d'esquerres i independentistes i alhora afirmava que els estudiants donaven suport a les seves decisions, dos membres del SEPC van pujar dalt de l'escenari amb una pancarta on es podia llegir "Capitalisme = ERC". D'aquesta manera van posar de manifest que el jovent no ha oblidat la seva participació en la privatització, mercantilització i elitització de l'educació pública catalana.

Membres de seguretat d'ERC van fer baixar els militants de l'escenari mentre altres membres repartien fulls volants amb les reivindicacions de l'acció. Alguns militants van ser retinguts i identificats per policies de paisà.

Als fullets repartits, el SEPC afirma que "amb l'excusa d'apropar-nos a Europa i als estats capitalistes estan duent a terme un procés de mercantilització de la nostra educació" i assenyala com a culpable Huguet "com a còmplice de la imposició del Pla Bolonya". "El jovent no oblida!", manifesta.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid