Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Sant Cugat del Vallès presenta els 5 primers de la llista per a les eleccions municipals

La formació independentista es marca com a objectiu entrar a l'Ajuntament amb 125 propostes per canviar el model actual de ciutat i fer-lo més participatiu.

Ahir al migdia, davant de 70 persones al Casino de la Floresta, la CUP de Sant Cugat del Vallès va presentar les 5 persones, Guim Pros, Ignasi Bea, Alba Johé, Quim Pla i Marta Serrés que encapçalaran la llista a les eleccions municipals. Es dona el cas que, que Guim Pros repetirà com a cap de llista de la formació.

15/11/2010 00:56 Política
El passat mes d'abril la CUP va presentar les 125 propostes per canviar Sant Cugat i convertir-la en un municipi 'al servei del poble'. Aconseguir una ciutat descentralitzada, combatre l'exclusió social i incloure els ciutadans en l'activitat política són alguns objectius que es marca la formació. Les mesures s'han elaborat a partir de les propostes dels membres de la CUP i formen part de la campanya 'Som diferents i estem impacients', que defineix el programa electoral de la formació i busca que la CUP tingui representació al consistori.
 
Per saber-ne més:
 
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid