Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El libdub per la independècia, el del rècord mundial, ja és a la xarxa

Es va gravar aquest diumenge amb la participació de 5.771 persones, rècord absolut mai registrat en cap libdub. I des d'aquest divendres ja està disponible a la xarxa per registrar un altre rècord: el de visualitzacions.

Preparat perquè el pugui veure qualsevol persona d'arreu del món, el Libdub per la independència, gravat a la ciutat de Vic, mostra les principals senyes d'identitat del poble català, com les sardanes, els castells o els gegants. 

29/10/2010 14:08 Comunicació
Segons expliquen els organitzadors, el vídeo té el rècord mundial de més gent participant en un lipdub, 5.771 persones, acreditades per la World Records Academy. La iniciativa pretén fer saber a tot el món que els Països Catalans són una nació i que com a tal "necessiten la independència per assegurar-se la supervivència i el futur".
 
 
{youtube}muTMLuGWrp8{/youtube}
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid