Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Canvis en els actes de commemoració del Tractat dels Pirineus davant la jornada de mobilitzacions

Els organitzadors dels actes de commemoració del Tractat dels Pirineus conscients de les conseqüències de la nova jornada de mobilitzacions en contra del nou règim de pensions francès, prevista pel proper 6 de novembre han hagut de canviar els actes inicialment previstos.

Com que els accessos a la vila de Perpinyà quedaran tancats, com va ser el cas els darrers dies de vaga i de manifestacions, ni els autocars, ni els cotxes privats, podran accedir a la centre ciutat després de les 9 del matí.

29/10/2010 11:16 Política

La Comissió 350 anys i organitzadors del Correllengua, informen que els actes de la Diada de Catalunya Nord quedaran de la següent manera: 

    •    Una concentració a les 16h a Plaça Catalunya i manifestació
    •    Una Marxa de torxes a les 18h del Castellet a la casa Musical
    •    a la Casa Musical a partir de les 19h Ball de Serrallonga, Sopar, entrega dels Premis Trinxeries, parlaments i concerts amb Cant'Airenou i Llamp te Fregui.

 

Per saber-ne més:

La Comissió "350 anys de resistència" edita l'auca sobre el Tractat del Pirineus 

La Comissió 350 anys convoca els actes de commemoració del Tractat dels Pirineus 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid