Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tretze mil persones es manifesten a Perpinyà en contra de l'aprovació de la reforma de les pensions

La reforma de les pensions, aprovada dimarts dimarts passat pel Senat després de ser validada l'Assemblea Nacional, serà objecte d'una nova mobilització el proper dissabte 6 novembre. La manifestació que es farà al matí coincidirà amb els actes de commemoració del Tractat dels Pirineus.
 
Mentre els mèdia i el govern francès remarquen que minven les mobilitzacions, a Perpinyà la 8a marxa ahir va aplegar la xifra de tretze manifestants. Cal recordar que les dues darreres van assolir 15.000 i 18.000.

29/10/2010 02:05 Laboral

Amb el so de les cançons de Jacques Brel, la 8a jornada de mobilització contra la reforma de les pensions es va inicar a 10h el tradicional a la plaça de Catalunya. Dues hores més tard, es van bloquejar els accesos a la ciutat fins a les 14h. 

Amb un important desplegament de les policies estatal i municipal, ahir al  matí la protesta va generar, com els anteriors, importants embussos repercutits en diversos quilòmetres, en particular a la Carretera Departamental 900, al nivell de la penetrant Nord.

De moment, la minva de la força del carrer podria ser compensada al Rosselló per una accentuació de les accions impactants, organitzades principalment per la Confederació General de Treballadors (CGT). D'altra banda, el Partit Socialista ha dipositat un recurs al Tribunal Constitucional en relació amb el projecte de reforma de les pensions podria retardar la promulgació de la llei corresponent.

Per saber-ne més:

La reforma de les jubilacions francesa supera l'últim tràmit i queda definitivament aprovada

Continuen les mobilitzacions davant l'aprovació del Senat francès de la reforma de jubilacions

Perpinyà viu una les mobilitzacions més multitudinària dels darrers anys 

Els sindicats aplaudeixen la classe treballadora de l'estat francès

La COS se solidaritza amb la lluita de treballadors del nord de l'Albera 

Augmenta el nombre de manifestants a Perpinyà en contra de la reforma de les pensions

La reforma de les pensions incendia l'estat francès 

Els estudiants encapçalen una nova manifestació contra les "reformes de les pensions" a Perpinyà 

Una marxa aplega 2000 alumnes d'institut a Perpinyà en protesta per la reforma de les pensions 

A cada mobilització augmenta la xifra de manifestants per la jubilació als 60 anys a Catalunya Nord
 
 
 
 
  

 

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid