Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Flog.cat recull més de dues mil signatures per demanar Youtube en català

La campanya es va començar al març de 2010; i al portal Flog.cat tothom ha pogut signar en línia el manifest que demanava un Youtube en català.
 
La xarxa social flog.cat ha tramés oficialment avui 2369 signatures demanant la inclusió del català a la llista d'idiomes disponibles al portal de vídeos Youtube. Les signatures, després de contacte telefònic amb Google, han estat trameses als responsables de Youtube Espanya i aquest s'encarregarà d'avaluar les signatures i estudiar la petició d'inclusió del català. També s'ha enviat altra comunicació i signatures a Google Inc (California, EUA).
 
 

25/10/2010 22:23 Comunicació
Des de la xarxa flog.cat valorem molt positivament la participació dels usuaris i la tasca dels col·laboradors per fer possible la campanya i recollir tantes signatures de manera desinteressada, alhora que anunciem que ens disposem a iniciar un projecte de futur molt ambiciós per seguir fent de flog.cat la principal xarxa social en català, un punt de trobada per tots els catalanoparlants i una xarxa construïda des de zero amb coneixement, talent, tecnologia i il·lusió del país.
 
Per saber-ne més
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid