Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Francesc Duran serà el cap de llista de la CUP a Badalona

L'exrepresentat dels joves de Badalona al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Francesc Duran, serà el candidat de la CUP de Badalona a les eleccions municipals de l'any que ve.
 
En els primers llocs de la llista, successivament, l'acompanyaran Marta Farrés (sòcia fundadora del Casal Antoni Sala i Pont); Toni Flores (expresident de l'associació de veïns de Sant Antoni de Llefià); Núria Violant (membre dels diables Kapaoltis i de la Coordinadora Popular de les Festes de Maig); Ricard Amaya (durant quatre anys, cap de colla dels Castellers de Badalona); Laia Terol (sòcia fundadora del Casal Carme Claramunt), i Marc Sallas (candidat de la CUP el 2003 i membre del secretariat nacional del partit des de juliol del 2007).

20/10/2010 01:40 Política
El nom de les persones que ocuparan els set primers llocs de la llista electoral van ser revelats ahir, en un acte celebrat a la plaça de la Vila. Francesc Duran va explicar el procés que la CUP obrirà en breu per elaborar el programa electoral amb què concorrerà als comicis: es convocaran quatre sessions de treball obertes a la ciutadania centrades en urbanisme i territori; justícia social; polítiques de joventut i de participació ciutadana i, finalment, cultura i identitat local.
 
Duran també va aclarir que a diferència del 2003, on la CUP es va presentar a Badalona en coalició amb Els Verds, però aquest cop la formació independentista concorrerà l'any que ve sense company de viatge. La CUP es mostra confiada que podrà aconseguir representació a l'Ajuntament per primer cop en la seva història.
 
{youtube}J4yDPYjeA6U{/youtube}
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Alhora i la CUP
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid