Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Audiència Pública del TAV a Girona ja ha recollit la meitat de signatures

El procés de convocatòria de l'Audiència Pública sobre el TAV proposada per la CUP segueix endavant. Els impulsors ja compten amb 500 del miler de signatures necessàries perquè sigui convocada. A més, la Federació d'Associacions de Veïns de Girona també hi ha mostrat el seu suport.

Aquest dijous 21 d'octubre totes les entitats es reuniran per començar a definir els continguts de l'Audiència Pública, una figura participativa que forçarà el govern municipal a respondre les preguntes dels veïns sobre les afectacions que tenen les obres del tren d'alta velocitat.

19/10/2010 11:05 Territori

Amb menys de vint dies, la campanya ja ha recollit la meitat de les firmes necessàries segons la normativa. Aquestes adhesions s'han aplegat en les paradetes informatives al carrer i en alguns comerços dels barris més afectats. En els propers dies es preveu incrementar la campanya, tot instal·lant noves paradetes durant el cap de setmana a la plaça Miquel Santaló i també recollint firmes als barris de la Devesa, Sant Narcís i Santa Eugènia.

Per convocar una Audiència Pública a la ciutat de Girona un 1% del cens municipal ho ha de demanar. La iniciativa també pot ser instada per un 10% de les entitats donades d'alta al cens municipal. En aquest sentit, ja són diverses les entitats que donen suport i promouen la iniciativa. D'entre elles hi ha les associacions de veïns de Sant Narcís, de Santa Eugènia i de la Devesa, a més de la pròpia Candidatura d'Unitat Popular, la Plataforma TAV Girona i la Plataforma Mou-te en Bici. En els darrers dies, la Junta de la Federació d'Associacions de Veïns de Girona també ha mostrat el seu suport a la iniciativa.

Totes aquestes associacions es reuniran en una sessió oberta al públic el proper dijous 21 d'octubre. La trobada serà a les 20'00 a l'Estació - Espai Jove. Aquest dia les entitats volen començar a definir els temes concrets que seran abordats en el marc de l'Audiència Pública.

Per saber-ne més:

Comença amb bon ritme la recollida de signatures de la campanya sobre el TAV 

La CUP de Girona pressiona l'Ajuntament perquè posi remei als greuges del TGV 

La CUP de Girona alerta de les conseqüències que estan provocant les obres del TGV

La CUP de Girona denuncia que les obres del TGV fan tancar comerços

La tuneladora del TGV a Girona comença a provocar els primers estralls

La CUP de Girona reclama transparència en les obres del TGV a la ciutat 

Avui, Dia contra el TAV a Hernani 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid