Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP d'Arenys de Mar anuncia que es presentarà a les eleccions municipals per primera vegada

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) d’Arenys de Mar ha anunciat que formarà llista per presentar-se a les eleccions municipals. D'aquesta manera, els electors de la vila del Maresme tindran, per primera vegada, la butlleta de la CUP a la seva disposició.

Segons informa l'assemblea local de la CUP a Arenys de Mar, aquesta decisió arriba després d'un debat intern en què s'han valorat "les possibilitats de treball i el compromís per elaborar i construir un projecte propi de gestió i organització de l'Arenys de volem". En aquest sentit, aposta per "contribuir, des del municipi, a fer una política clarament independentista".

19/09/2010 22:29 Política
L'assemblea va votar per unanimitat presentar-se a les eleccions del maig del 2011, "amb la força i la convicció que un altre Arenys és possible", remarquen.  
 
Juntament amb Arenys de Mar, les assemblees locals de la CUP que ja han fet públic que es presentaran a les municipals són Barcelona, Valls, Badalona i Figueres.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid