Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presoners maputxes en vaga no es poden aixecar per rebre a les seves visites

A causa del greu estat de salut en què es troben els presoners polítics maputxes en vaga de fam, s'eleva la preocupació dels familiars de la presó d'Angol, ahiri no van poder sortir a rebre les visites 5 d'ells.
 
Els presoners en vaga de fam des de fa 57 dies van manifestar que ja no poden sortir, ja que es troben al llit sense poder aixecar-se, la qual cosa demostra que la vaga efectivament ha entrat en una fase crítica. Pel que fa al presoner Fernando Millacheo Marín de la comunitat de Nehuen Mapu, qui va ser tret diumenge a la tarda i traslladat a l'hospital d'Angol, es troba amb un sever cop en el seu cap,  a causa de la caiguda que va tenir quan es va desmaiar.

07/09/2010 09:32 Internacional

Així mateix, els presoners Víctor Llanquileo, de Port Xoqui només es pot moure en cadira de rodes. Els familiars, en ser consultat per l'equip de comunicació maputxe, per l'estat de salut dels seus familiars, van assenyalar que sol·licitessin a la Gendarmería de Xile els permisos per ingressar al modulo a visitar-los i que el Govern doni  solucions urgent a les demandes, perquè ells no volen perdre als seus familiars, van assenyalar.

Font: País maputxe

 

Per saber-ne més: 

Presoners polítics maputxes menors d'edat se sumen a la vaga de fam 

Empitjora l'estat de salut dels presoners maputxes en vaga de fam 

Els 32 presoners polítics maputxes porten 53 dies en vaga de fam 

Concentració a València en solidaritat amb els presos polítics maputxes en vaga de fam 

Marxa pels carrers de Barcelona en solidaritat amb presoners maputxes en vaga de fam 

Concentració de solidaritat amb els presoners maputxes en vaga de fam a Barcelona 

Mobilitzacions en solidaritat amb els presoners maputxes en vaga de fam des de fa 25 dies  Llibertat.cat

Un grup de presos polítics maputxes compleix la primera setmana de vaga de fam. Nationalia.cat

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid