Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Primera manifestació en moto per la Independència l'11 de Setembre

Una manifestació de 170 quilòmetres a cavall d'una moto per manifestar-se a favor de la independència dels Països Catalans. Aquesta ha estat la idea de 'Motards per la independència', un grup de moters que han decidit organitzar una manifestació oberta a qualsevol persona que tingui moto.
De Vic a Barcelona, a sobre d’una moto, per la independència. Motards per la independència, un grup de moters catalans, ha organitzat una manifestació de 170 quilòmetres amb aquest vehicle a favor de la independència dels Països Catalans. La manifestació consistirà en passar amb moto per diferents localitats tot fent una ruta que culminarà a la ciutat de Barcelona. 

03/09/2010 22:49 Política
La consigna és que tothom que tingui moto pengi al vehicle una estelada i que s’uneixi a la iniciativa des d’alguna de les ciutats de l’itinerari, que són Vic, Manresa, Igualada, Vilafranca del Penedès i Barcelona.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid