Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La manifestació d'avui es converteix en un acte de benvinguda als detinguts

 La manifestació convocada avui com a resposta a la prohibició i les detencions de la jornada d'ahir a la Vila de Gràcia s'ha transformat en un acte de Benvinguda dels  3 detinguts. La Comissió de Festes Populars i Alerta Solidària han girat la truita a les conseqüències repressives i han convertit en Benvinguda una manifestació de resposta a les detencions practicades pels Mossos ahir a plaça del Raspall i durant la manifestació de solidaris.

Alerta Solidària ha emès un comunicat en què  exposa que la concentració d'aquesta tarda és una resposta més al "segrest" del portaveu de la Comissió de Festes Populars (CFP) "des de directrius polítiques imposades des del màxim òrgan de la repressió política espanyola i acatades de gust pels Mossos d’Esquadra".

22/08/2010 18:53 Drets i Llibertats
Tal i com informàvem aquest migdia, a les 13h han sortit en llibertat Martí H. de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de les Corts. El detingut membre de la Comissió de Festes Populars (CFP) que va intentar llegir el comunicat de desconvocatòria dels actes de benvinguda a Laura Riera ha estat alliberat amb càrrecs de desobediència a l'autoritat i desordres, així com desobediència de la prohibició decretada des de Madrid. Dues persones més, detingudes pels Mossos a les càrregues posteriors, també han sortit en llibertat. Segons algunes informacions encara restaria alguna altra persona detinguda durant la nit en espera de sortir en llibertat, segurament relacionada amb els aldarulls festius produïts pels desallotjaments propis de la Festa Major.
 
solidarimarti2010_1

 

NOTA INFORMATIVA D'ALERTA SOLIDÀRIA  (DARRERA HORA)

Aquesta tarda, a les 18 hores, tindrà lloc a la plaça de la Vila de Gràcia una concentració de rebuig a l’actuació policial d’ahir a la tarda i a més, de benvinguda popular als tres detinguts que aquest migdia han quedat en llibertat.

La concentració serà una resposta més al segrest del nostre company per part de directrius polítiques imposades des del màxim òrgan de la repressió política espanyola i acatades de gust pels Mossos d’Esquadra.

En llibertat amb càrrecs

En Martí, portaveu de la Coordinadora de Festes Populars, ha quedat en llibertat avui a les 12 del migdia després de declarar a la comissaria de Les Corts. Pel moment, i en espera que l’obsessiva ànsia repressiva de l’Audiència Nacional es posicioni els propers dies, els càrrecs són de desobediència i resistència a l’autoritat i haver desobeït una ordre judicial.

Altres dos detinguts ahir en el decurs de les càrregues policials, han quedat igualment en llibertat de la comissaria de Les Corts, acusats de desordres, desobediència i resistència a l’autoritat.
 
En espera de l’evolució dels respectius casos ja en seu mans judicials, des de la Coordinadora de Festes Populars i Alerta Solidària insistim en atribuir tota la responsabilitat dels fets ocorreguts, així com la coacció a la llibertat d’expressió a l’actuació lamentable dels Mossos d’Esquadra.
 

 

Fotos: Nació Digital i Jordi Borràs

Per saber-ne més:

Alerta Solidària reclama el suport als independentistes detinguts

La policia trenca la normalitat de la Festa Major de Gràcia: controls, càrregues i detencions

Vídeos (Kaos en la Red)

L'Audiència Nacional criminalitza Llibertat.cat i Kaosenlared per informar sobre Laura Riera

Alerta Solidària reclama el suport als independentistes detinguts

La CUP  de Barcelona critica la prohibició de la justícia espanyola de donar la benvinguda a Laura Riera

SAT, CGT i CAJEI condemnen la criminalització de Laura Riera

Comença la Festa Major de Gràcia, també reivindicativa

A punt la benviguda a Laura Riera després de 9 anys a la presó

El linxament mediàtic no aconsegueix impedir la xerrada d'en Zigor i en Diego a Castelló

Denuncien linxament mediàtic contra la xerrada d'en Diego i en Zigor a Castelló

La Jornada de Solidaritat Antirepressiva homenatja en Diego i en Zigor

Zigor Larredonda surt en llibertat després de 9 anys a la presó

Diego Sánchez surt de la presó enmig de múltiples mostres de suport

Diego i Zigor, lliures després de 9 anys segrestats per l'Estat espanyol

Rescat: Marxes de Torxes 2009 

 

 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid