Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat per als detinguts a Gràcia

 Avui a les 13h han sortit en llibertat Martí H. de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de les Corts. El detingut membre de la Comissió de Festes Populars que va intentar llegir el comunicat de desconvocatòria dels actes de benvinguda a Laura Riera ha estat alliberat amb càrrecs de desobediència a l'autoritat i desordres. Dues persones més, detingudes pels Mossos a les càrregues posteriors, també han sortit en llibertat. Segons algunes informacions encara restaria algun altre detingut de la protesta en espera de sortir en llibertat. 
 
Com a resposta a les reaccions d'indignació per les càrregues i l'operatiu policial a Gràcia el cos dels Mossos d'Esquadra ha emès un comunicat justificant les càrregues i oferint una versió pròpia dels fets, un escrit farcit de l'adjectivació "radicals".

22/08/2010 13:53 Drets i Llibertats
 
D'altra banda, la secció sindical de CCOO de la policia també ha realitzat declaracions als mitjans amb intenció criminalitzadora i legitimadora de la violència emprada ahir, reclamant "contundència" com la d'ahir contra els manifestant. Segons han informat, el sindicat de Mossos d'Esquadra de SME-CCOO  ha demanat al Departament d'Interior que actuï amb  més contundència contra les persones que participen en actes com el de suport a Laura Riera a Gràcia. El portaveu del sindicat, Toni Castejón, ha demanat a Interior que es sancioni els grups i associacions que segons el portaveu sindical "s'han enrigut del sistema". Castejón a més ha fet responsables les persones solidàries que volien dona tla benvinguda a Riera d'haver obligat a activar un gran dispositiu policial, així com de les càrregues i els cops. Per aquest motiu, des del sindicat  policial demanen accions legals "contundents" que acompanyin l'acció violenta dels Mossos.  
 
gentSegons algunes informacions, hi hauria hagut cinc detencions més relacionades amb les càrregues dels antiavalots i la manifestació espontània que s'hi va originar. Tres detencions d'aquestes les haurien efectuat els Mossos d'Esquadra i les altres dues la Guàrdia Urbana.  Segons han informat alguns mitjans, les dues darreres detencions s'han produït durant la matinada de dissabte a diumenge, quan dos joves han llançat una ampolla contra els agents dels Mossos d'Esquadra, que continuaven al barri de Gràcia.
 
 
 
 
 
 
 

Per saber-ne més:

Alerta Solidària reclama el suport als independentistes detinguts

La policia trenca la normalitat de la Festa Major de Gràcia: controls, càrregues i detencions

Vídeos (Kaos en la Red)

L'Audiència Nacional criminalitza Llibertat.cat i Kaosenlared per informar sobre Laura Riera

Alerta Solidària reclama el suport als independentistes detinguts

La CUP  de Barcelona critica la prohibició de la justícia espanyola de donar la benvinguda a Laura Riera

SAT, CGT i CAJEI condemnen la criminalització de Laura Riera

Comença la Festa Major de Gràcia, també reivindicativa

A punt la benviguda a Laura Riera després de 9 anys a la presó

El linxament mediàtic no aconsegueix impedir la xerrada d'en Zigor i en Diego a Castelló

Denuncien linxament mediàtic contra la xerrada d'en Diego i en Zigor a Castelló

La Jornada de Solidaritat Antirepressiva homenatja en Diego i en Zigor

Zigor Larredonda surt en llibertat després de 9 anys a la presó

Diego Sánchez surt de la presó enmig de múltiples mostres de suport

Diego i Zigor, lliures després de 9 anys segrestats per l'Estat espanyol

Rescat: Marxes de Torxes 2009 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid