Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Inauguració del nou local del Casal Independentista de Sants

El dissabte 4 de setembre tindrà lloc la inauguració del Casal Independentista de Sants, al carrer Muntadas, 24.En el marc d'aquesta inauguració es presentarà el nou local de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) ubicat al mateix edifici.
 
Durant tot el dia hi haurà activitats per a petits i grans, que seran una mostra del que vol esdevenir el casal en aquest nou emplaçament. A les 10 del matí, esmorzar. Tot seguit, contes per la canalla explicats per narradores de contes. Al migdia, dinar on els productes cultivats per Pagerols (pagesos proveïdors de la cooperativa de consum del casal Faves Comptades) hi tindran un paper predominant .

17/08/2010 11:12 Territori
A les 5 de la tarda es farà la presentació del projecte de casal, així com de la nova seu nacional de la CAL (que es troba dins del mateix local del casal). Per acabar la jornada podrem gaudir d'una actuació musical per després disfrutar de la bona companyia i el bon ambient fins a les 12 de la nit.

Els tiquets per al dinar es podran comprar durant la setmana de festa major al Terra d'Escudella i al mateix casal.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid