Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ha aparegut el número 92 de "La Veu"

Acaba d’aparèixer a la xarxa el número 92 de La Veu, que consta de sis articles. A l’editorial s’aposta per construir un moviment polític assembleari per la independència que aprofiti la base generada per les consultes.
 
Al segon article s’analitza la conjuntura electoral al Principat i es fan un seguit de propostes d’actuació tenint en compte l’absència de la CUP a les eleccions de la tardor.

07/08/2010 17:46 Comunicació

Tot seguit hi ha un article crític sobre les posicions municipalistes a ultrança dins l’Esquerra Independentista: A continuació, s’examinen els punts més lesius de la nova reforma laboral, que s’inscriu dins un conjunt de mesures contra la classe treballadora.

El cinquè article fa un repàs del punts claus de la línia política de l’Esquerra Abertzale  a partir del debat de la ponència Zutik Euskal Herria. Finalment, es ressenyen tres llibres que poden ser lectures profitoses per a aquest estiu, Empar Moliner. No hi ha terceres persones. Barcelona: Quaderns Crema, 2010; Joan-Lluís Lluís. Xocolata desfeta. Exercicis d’espill. Barcelona: La Magrana, 2010 i Luciano Canfora. La natura del potere. Roma: Laterza, 2009.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid