Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Promouen l'espanyolització del sud d'Euskal Herria amb l'esport

El nou govern basc format per socialistes i populars ha intentat, sense èxit, acabar amb la immersió lingüística perquè només 400 persones s'han passat al pla d'ensenyament en espanyol. També ha acabat amb el mapa d'Euskal Herria del temps de la televisió basca. I ara promouen l'espanyolització amb l'esport.
Ara, l'equip ciclista Euskatel ha de portar enganxada la bandera espanyola als cotxes. Aquesta setmana es disputa a Vitòria un torneig internacional de bàsquet amb les seleccions d' Eslovènia, Lituània i Espanya. Feia 22 anys que la selecció espanyola no jugava a Euskadi. Ara ho farà a Vitòria, ciutat amb menys "trempera" basca que d'altres capitals però una gran tradició basquetbolística.

05/08/2010 02:07 Internacional
També el govern basc ha aconseguit que la Vuelta Ciclista a Espanya passi per Euskadi l'any que ve, tot i que no se' n sap ni el recorregut. Però tant sei val, perquè el més important  és la presència espanyola a Euskadi sobre rodes.Fa 33 any que aquesta cursa no passa per Euskadi.
 
I finalment, la selecció espanyola de futbol jugarà a Euskadi abans que no s'acabi l'any 2012. Recordem que el president de l'Espanyola és Villar, un basc que mai no n'ha exercit i que sempre ha impedit que Euskadi i Catalunya fossin reconegudes  internacionalment com a federacions independents, segons informa Radiocatalunya.
 
Aquest portal apunta que "davant d'aquests fets els mitjans espanyols esta molt contents i parlen de "normalitat". I sort que ells no són pas nacionalistes... "
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid