Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
15-M del periodisme
09/05/2024 Hemeroteca

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, apareixia a començaments de setmana per anunciar que, després de la seva reflexió, es quedava. I ho feia amb més ganes. Aquesta setmana hem vist com s'ha generat l'inici d'un suposat debat sobre el periodisme, una cosa que, curiosament, Pablo Iglesias ja va anunciar quan va abandonar la vicepresidència del govern. Recorden que va dir que feia falta un 15M en el periodisme? Em pregunto a què es referia, tenint en compte que el 15-M va resultar ser un moviment teledirigit per interessos globalistes, que va acabar dividint a l'esquerra i estimbant la llibertat d'expressió gràcies a la Llei Mordassa, entre altres coses, aquella que no es van atrevir a eliminar estant en el govern.

La definició de periodisme en la RAE està clara: activitat professional que consisteix en l'obtenció, tractament, interpretació i difusió d'informacions a través de qualsevol mitjà escrit, oral, visual o gràfic. Caldrà analitzar, doncs, què es pretén perseguir i què es pretén validar. Estem davant de la censura disfressada de "seguretat"? Tot pinta a què alguns volen crear un Ministeri de la Veritat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid