Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reciprocitat Ara!
"Perquè no tenim reciprocitat?, perquè els nostres països, Catalunya, el País Valencià i les Balears són colònies"

Intervenció d'Antoni Infante al consell de seguiment del Diari La Veu.

01/05/2024 Política

Perquè no tenim reciprocitat?, perquè els nostres països, Catalunya, el País Valencià i les Balears són colònies. Dissortadament, els nostres partits funcionen dins de la lògica de la colonialitat. En tot o en part han assumit els valors culturals i polítics de la metròpoli. Intervenció d'Antoni Infante al consell de seguiment del Diari La Veu.

Diari La Veu del País Valencià va convocar un nou Consell de Seguiment per al dissabte 27 d’abril a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, al número 12 del carrer Sant Ferran de la Ciutat de València. Aquest acte consisteix en la convocatòria dels agermanats al diari per a fer balanç anual, interactuar i proposar nous horitzons i objectius. El Consell de Seguiment, a més, va tenir lloc hores abans de la gran manifestació que Acció Cultural ha organitzat per a aquest mateix dia al centre de València en commemoració pel 25 d’Abril.

Durant l’acte els assistents van ser informats dels resultats econòmics del 2023 del projecte comunicatiu La Veu del país Valencià. Tot seguit es va obrir debat per a conèixer propostes i millores que els agermanats.L’esdeveniment servirà també per a valorar els canvis del web del Diari La Veu i s’explicarà també l’aliança d’aquest digital amb el Grup El Món, que també hi assistirà amb una delegació de representants per a explicar la necessitat d’enfortir l’espai de comunicació en llengua pròpia a través de les empreses i les aliances mediàtiques. Al seu torn, durant el Consell de Seguiment també es farà balanç dels quatre anys d’existència de La Veu dels Llibres.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid