Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Còmic
Segona edició de la Diada del Còmic en Català de Mataró

Aquest dissabte 6 d'abril, a la plaça Santa Anna de Mataró, es durà a terme la segona edició de la Diada del Còmic en Català. Les diferents activitats es desenvoluparan entre les 10 i les 20.30 h. En aquesta pàgina trobareu tots els detalls de la jornada.

Aquesta iniciativa, pensada per donar visibilitat a les noves propostes en català en el món del còmic i la novel·la gràfica, i promoure el consum del còmic en català, és organitzada pel grup de voluntaris de Mataró de Plataforma per la Llengua.

05/04/2024 Cultura

La segona edició de la Diada del Còmic en Català arriba carregada d’activitats per a tots els públics que es duran a terme en diferents espais repartits per la plaça Santa Anna de Mataró:

  • A l'escenari, majoritàriament, es duran a terme taules rodones i presentacions de còmics en català.
  • A l’espai tallers, la quitxalla trobarà activitats on gaudir del dibuix i la lectura.
  • A la fira d'expositors, diferents llibreries i editorials presentaran el seu catàleg de còmics en català. Enguany, la fira comptarà amb més expositors i amb entitats comercials i veïnals de la ciutat.
  • A la carpa hi haurà un espai de signatura de còmics, s'hi podran intercanviar llibres i es podrà participar en el concurs del Paraulògic gegant.
  • L’espai d’exposicions estarà situat al centre de l’espai firal i es podrà gaudir de diferents mostres, com ara del fanzín Xàfec, i d’un homenatge al dibuixant Josep M. Madorell.
A més, aquest any, com a novetat, s’ha organitzat una mostra jove en què han participat alumnes de diferents centres educatius de la ciutat. S'han presentat 29 obres i les 12 més ben valorades seran recollides en un fanzín que es repartirà durant la jornada. Les obres també es podran observar a l’espai d’exposicions de la fira.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid