Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP-Defensem la Terra dona suport als represaliats i vetllarà per una correcta aplicació de la llei d'amnistia

Els candidats per comarques gironines, Dani Cornellà i Montserrat Vinyets, inicien una ronda de visites a les persones encausades des del procés fins a l'actualitat.

15/04/2024 Política
Dani Cornellà i Montserrat Vinyets s'han reunit avui amb Carla Costa, condemnada a un any de presó pel tall de les vies del TGV en les protestes postsentència de l'any 2019.
Costa ha assegurat que “la repressió no només afecta individualment, sinó també a l'entorn més proper, com la família i els amics, i també condiciona les expectatives de futur.”
La diputada Vinyets afirma que l'Estat espanyol veu terrorisme on no n'hi ha, provocant una inseguretat ciutadana i perjudicat els drets democràtics de protesta. “La CUP continuarà lluitant als jutjats, al carrer i al Parlament per denunciar la utilització de la justícia en fins polítics”, ha afegit.
El diputat Cornellà ha dit que la CUP-Defensem la Terra farà un seguiment exhaustiu del desplegament de la llei d'amnistia, i que mitjançant un observatori al Parlament treballaran perquè s'apliqui a tots els represaliats, com és el cas de la Carla i de tots els casos pendents de comarques gironines com en Joan, en Xarly, els encausats de 21 Raons o pels talls a l'AP-7 i a la Jonquera.
Avui els candidats de la CUP-Defensem la Terra participaran en la mobilització de les 20:00 h a la plaça del Vi de Girona per donar suport a totes les persones encausades en el cas del Tsunami Democràtic, moltes de les quals actualment exiliades.
Cornellà ha expressat el suport de la candidatura a totes les persones exiliades i ha afirmat que l'acusació de terrorisme no té cap fonament, desitjant que puguin retornar al més aviat possible.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid