Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
El Consell de la República de Badalona organitza un acte sota el lema "El treballadors i la Independència"

Serà el proper 18 d'abril (dijous) a les 19h al c/Conquesta, 108 de Badalona (local de l'ANC)

05/04/2024 Política

El Consell de la República de Badalona ha organitzat un acte sota el lema "El treballadors i la Independència" pel proper 18 d'abril. Comptarà amb la participació de Blanca Serra i Esther Rocabayera (Intersindical).

Amb aquest acte, des del el Consell es vol crear consciència de la importància trascendent de la participació dels treballadors organitzats dins el moviment independentista per una raó bàsica, "Els treballadors són la classe majoritària de qualsevol societat i són els únics amb interessos comuns de caràcter social i de progrés sense acumulació sobre l'esforç de la resta de la ciutadania"

Afegeix que "Quan el moviment independentista és una voluntat de sobirania y autoadministració dels recursos propis, es tractaria de garantir una especie de contracte social avançat envers els drets generals i no només una copia delimitada del sistema imperant. Fins a aconseguir canviar el sistema anul.lant l'explotació del home per l'home del sistema capitalista.

Tot dient que "Aquesta comprensió donaria un caràcter definit per la justícia, l'igualtat i la sobirania dels catalans en igualdat davant els interessos dels posseïdors dels mitjans de producció cap a la socialitzaciò camí de la construcció del socialisme".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid