Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Femeneisme
Escola Valenciana organitza un col·loqui sobre feminisme i educació a Castelló
19/03/2024 Gènere
Escola Valenciana i Col·lectius per la llengua i la cultura de Castelló han organitzat un col·loqui entorn del feminisme i l’educació en el marc de la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. L’activitat tindrà lloc el pròxim dimecres, 20 de març, a les 19.00 hores, en la llibreria Abacus de Castelló de la Plana.

Moderada per l’activista Marta Gascó Izquierdo, hi participen la mestra i creadora de contingut de siuelasocfeminista, Alba Miró Lloret, així com la professora de la Fundacció Isonomia de la Universitat Jaume I Anna Sales Boix.

L’acte és una de les accions del pla de treball anual de la Comissió d’Igualtatd’Escola Valenciana per a avançar en la construcció d’una societat lliure de masclisme i discriminació envers les dones des dels àmbits educatiu, social i activista.

Entre d’altres, l’entitat desenvolupa accions formatives de prevenció de la violència masclista i de gènere als centres educatius del País Valencià, materials de consulta, com ara guies de llibrespel·lícules i cançons de temàtica LGTBIQ+ i feminista, per a treballar amb l’alumnat, i campanyes com la d’enguany “Activisme feminista, més que mai”, per tal de reivindicar l’acció ciutadana davant la política reaccionària i negacionista de l’extrema dreta per a coartar els drets i les llibertats de les dones.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid