Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
independentisme combatiu
Acte central de la campanya "Fem Foc Nou"

L’acte central de la campanya “Fem Foc Nou . Enfortim-nos per la independència i la revolució” que tindrà lloc el pròxim dissabte 9 de març a les 11 del matí a la Nau Bostik (C/ Ferran Turné, 1-11, Barcelona).

07/03/2024

L’acte consistirà en el plantejament de les tres línies estratègiques de Poble Lliure i La Forja per al nou cicle polític: Defensa de la llengua, cultura i nació, Lluita sociolaboral per un sindicalisme nacional i de classe i Construcció d’una Unitat Popular catalana àmplia.


Estarà conduït per la Roser Valverde, portaveu de Poble Lliure, i l’Arnau Juanmartí, portaveu de La Forja. Hi intervindran també l’Albert Botran i la Núria Alcaraz, per desenvolupar les propostes relatives a la refundació de la CUP, en Carles Badia i la Rosa Caballero, per abordar el posicionament en matèria de llengua, i en Marcel Vivet, per presentar les accions en matèria sociolaboral.


L’acte comptarà també amb l’assistència de diverses entitats representants del panorama polític, civil i sindical català, entre les quals destaquen la CUP, Òmnium Cultural i la Intersindical.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid